Willibrorduslaan 79 Waalre € 575.000,- k.k.

Verkocht
Foto's

Omschrijving

Op gewilde locatie gelegen vrijstaand woonhuis met garage en diepe tuin gesitueerd op het noorden.

Heeft u altijd al uw eigen woondroom willen realiseren? Dan is dit uw kans! U kunt ervoor kiezen om de huidige woning te renoveren of een geheel nieuwe woning te realiseren. Gesitueerd aan 1 van de bekendste lanen van Waalre. Prachtige bosrijke omgeving waar uw privacy gewaarborgd blijft.

Kom de locatie bekijken en informeer naar de mogelijkheden!

Globale indeling
Begane grond
Entree. Hal met vaste trapopgang naar 1e verdieping.
L-woonkamer met erker raam aan de voorzijde.

Dichte keuken met eenvoudige keukeninstallatie. Bijkeuken met opstelling c.v.-ketel en aansluitingen t.b.v. was-apparatuur.

Separate toiletruimte met closet en fonteintje. Badkamer met ligbad, douche en wastafel.

1e verdieping
Overloop welke toegang geeft tot drie slaapkamers.

Zolderverdieping
De zolder is bereikbaar middels een vaste trap die zich bevindt in de bijkeuken.

Tuin
Royale voortuin met een diepe oprit die ruimte biedt aan het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Riante vrijstaande garage met een parkeercapaciteit voor 2 auto’s.

Schuur gelegen achter in de tuin.

Ligging
De woning is gelegen in een bosrijke omgeving tussen de twee dorpskernen van Waalre in. Een gewilde locatie gezien de afstand tot voorzieningen en groene woonomgeving.

Zowel de dorpskern van Aalst als Waalre-dorp ligt op fietsafstand en beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen en kinderopvang op fietsafstand (Kinderopvang Avontuur, basisschool De Meent, De Drijfveer, Kindcentrum De Wilderen etc.). Sportaccommodaties zijn er ook voldoende.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij brasserie Hoom, restaurant Lugar, Stationskoffiehuis, Oude Toren en Meester Keeman in Waalre dorp of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 a 10 minuten bereikt u deze bedrijven. Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 575.000,- k.k.
Aangeboden9 Sep 2022
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1926
Soort dakSamengesteld dak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte120 m2
Perceel838 m2
Inhoud440 m3

Indeling

Aantal kamers5 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers1

Specificaties

Prijs

€ 575.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1926

Perceeloppervlakte

838 m2

Woonoppervlakte

120 m2

Inhoud

440 m3

Aantal kamers

5 (3 slaapkamers)

Isolatie

Geen isolatie

Verwarming

CV ketel

Ligging

In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Willibrorduslaan 79
Waalre