Referenties

Irene is een aanrader! Ze is zeer deskundig, professioneel en vriendelijk.

Ze zet dat stapje meer waardoor je je gewaardeerd voelt als klant en met een gerust hart je huis te koop zet/verkoopt. We zijn erg tevreden over de opzet van de verkoopstrategie, de communicatie tijdens het verkooptraject en de afwerking na verkoop.

We willen je graag bedanken voor de begeleiding, Irene!

Amsberghof 9, Eindhoven

Wij zijn erg positief over de aanpak van de verkoop van onze woning. Irene luistert goed naar de klant waarbij ze oog heeft voor de wensen van de klant, maar houdt ook in de gaten wat de woning nodig heeft voor de verkoop.

Het was erg prettig dat Irene ook bereikbaar was via WhatsApp. Wij hebben meerdere malen via deze weg contact gehad. Een duidelijk antwoord of telefoontje liet nooit lang op zich wachten. De brochure en de presentatie op de website is precies wat wij zochten. Een frisse nieuwe stijl met mooie en realistische foto’s (what you see is what you get) en goede informatie over de woning!

Lees meer

Hoogstraat 49, Veldhoven

We hebben lang getwijfeld om onze woning te verkopen en of we dat dan via een makelaar zouden doen. Irene heeft tijdens het kennismakingsgesprek alle twijfel bij ons weggenomen.

In het gesprek gaf Irene duidelijk aan waar de uitdagingen liggen en wat we kunnen verwachten bij de verkoop van een woning, geen verkooppraatje; gewoon de feiten zodat je een goed beeld hebt.
Met alle adviezen die ze geeft houdt ze altijd ruimte om met je te sparren over andere mogelijkheden. Voor ons is het verkoop traject echt een mooie ervaring geweest waar we geen moment spijt van hebben.
In de communicatie en advies blinkt Irene echt uit, ik lees in andere recensies “niet van deze tijd” en dat is echt zo. De aandacht, tijd en geduld die Irene voor je neemt; erg bijzonder!
Irene dank voor al je geduld, steun en goede adviezen! We zijn er trots op dat je onze makelaar bent!

Lees meer

Moersbergen 14, Eindhoven

Wij hebben het proces met Irene als heel plezierig ervaren en het is goed verlopen!

Koolzaadbeemd 13, Valkenswaard

Het verkopen van je huis is van de ene kant een persoonlijk iets. Je neemt immers afstand van iets wat je zelf hebt opgebouwd en wat je dierbaar is. Van de andere kant is het gewoon zaken doen en gaat het om het krijgen van de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Irene weet beide aspecten uitstekend te combineren. Het persoonlijke element gaat zo ver dat ze altijd voor je klaar staat en dat geen moeite teveel is. Irene heeft een scherpe kijk op markt ontwikkelingen en haalt het ‘onderste uit de kan’. De mensen die Irene inschakelden om ons huis te verkopen – en dan met name haar fotograaf – maakten van ons huis een erg gewild object dat binnen een paar dagen verkocht was.

Lees meer

Christinastraat 191, Eindhoven

Irene van Aken heeft ons begeleid bij het zoeken en aankopen van een woning. Ze heeft het totale traject begeleid, van eerste bezichtigingen tot en met de uiteindelijke aankoop. Wij waren erg onder de indruk van de uitstekende balans die ze weet te vinden tussen de snelheid van haar reacties (ook buiten normale werktijden) en de professionaliteit en gedegenheid van haar adviezen.

Pragmatisch en zeer geduldig beantwoorde ze altijd al onze vragen, ook als we die al eerder hadden gesteld. Dit heeft ons veel inzicht gegeven bij kopen van het huis. Haar adviezen hadden impact, want we hebben uiteindelijk een ander huis gekocht dan we initieel dachten te zullen kopen. Omdat Irene van Aken ook gecertificeerd taxateur is, kon ze nadat we een huis hadden gevonden ons goed helpen bij de initiële bieding en onderhandeling. Ze heeft voor ons succesvol de onderhandelingen gevoerd met de verkoopmakelaar en ons vervolgens uitstekend geholpen met het begrijpen van het koopcontract. Tijdens dit hele proces stelde ze altijd onze belangen voorop. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige aankoopmakelaar dan bevelen wij Irene van Aken van harte aan!

Lees meer

Christinastraat 191, Eindhoven