Makelaar Waalre

Irene van Aken Makelaardij helpt u bij de (ver)koop van uw woning. Irene begrijpt hoe belangrijk en bijzonder de koop of verkoop van een huis voor u is. De koop of verkoop van een woning is een emotionele gebeurtenis en daar hoort een persoonlijke benadering bij. Irene van Aken Makelaardij Makelaar Waalre staat dan ook voor intensieve, brede en persoonlijke begeleiding. Deze prettige manier van werken, voelt als thuiskomen.

U bent bij Irene van Aken Makelaardij aan het juiste adres voor een breed scala aan woningen. Er is één overeenkomst, het zijn allemaal woningen waar u ‘thuiskomt’. Thuis: dat staat voorop.

Irene van Aken is een makelaar Waalre met kennis van zaken. Combineer dat met een schat aan ervaring, een breed netwerk en een flinke dosis creativiteit en perfectionisme. Omdat elke woning, maar zeker ook elke koper en verkoper om een specifieke benadering vraagt. Irene van Aken Makelaardij biedt geen standaardoplossingen, maar een gerichte aanpak. Alles is bespreekbaar.

Irene van Aken Makelaardij ontzorgt, zowel voor, tijdens als na de (ver)koop. Want er komt veel kijken bij dit bijzondere moment in uw leven. Het is fijn om écht thuis te komen in uw woning. En dat kan, als u weet dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Irene van Aken Makelaardij, voor het maximale resultaat.

‘Dat ik in de makelaardij ben beland, is niet zo verwonderlijk. Ik kom uit een ondernemende familie met veel ervaring in vastgoed. Daarnaast heb ik een passie voor woningen en interieur en werk ik het liefst met mensen. De makelaardij voelt voor mij als thuiskomen.

Het is mijn drive om een woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Daarvoor werk ik samen met een team van professionals,  waaronder een stylist en fotograaf. Ik vind het heel belangrijk dat mensen zich thuis voelen in een huis. Dat kan de doorslaggevende factor zijn.

Ik onderhoud intensief contact met mijn klanten. Ik neem de zorg rondom de (ver)koop makelaar waalre graag uit handen. Mijn doel is om tot een prachtig eindresultaat te komen met een persoonlijke en prettige begeleiding gedurende het proces.

Ik heb mijn eigen specifieke aanpak en die blijkt succesvol en gewaardeerd. Actief en perfectionistisch, die woorden sluiten het beste aan bij mijn manier van werken.’

Irene van Aken in het kort:
– Persoonlijk
– Intensief contact
– Gedegen verkoopplan
– Breed netwerk
– Team van professionals
– Perfectionisme
– Voor- en nazorg
– Makelaar Waalre

Woningen bekijken op Funda

Makelaar Waalre
Makelaar Waalre