Watermolen 5 Waalre € 935.000,- k.k.

Verkocht
Foto's

Omschrijving

Moderne, onafgebouwde stijlvilla gelegen in Villapark de Smaragd. De ruwbouw van de woning staat er, maar u kunt er nog volledig zelf invulling aangeven. Ruime woning met royale living, woonkeuken, vier slaapkamers en zelfs nog een multifunctioneel souterrain. Wilt u slapen op de begane grond? Ook hier zijn de voorbereidingen al voor getroffen. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden en krijg inzicht in de plattegronden.

De getoonde afbeeldingen zijn een impressie van de stijlvilla afgebouwd.

Villapark De Smaragd is gelegen aan de rand van Waalre dorp op goede afstand van de dorpskern, ASML, HTC, MMC en VDL.

De kavels in Villapark De Smaragd zijn uitermate ruim, variërend van zo’n 500 m2 tot maar liefst 1.300 m2. Grote tuinen en statige woningen in een moderne architectuur bepalen de eigentijdse, maar toch sfeervolle ambiance in deze heerlijke nieuwe woonomgeving aan het buitengebied van Waalre. De verscheidenheid aan villa’s zorgt voor een aantrekkelijke diversiteit. Op elk perceel bouwt u op een vastgesteld bouwvlak, zodat elke villa schittert in het groen. Hier leeft u het goede leven op grootse wijze.

Een karaktervolle laan met frisse grasborders en statige bomen vormt de verkeersader in het plangebied. De weg verbindt de Molenstraat en de Dreefstraat die het zuidelijke, respectievelijk het noordelijke deel van het plangebied begrenzen. Via de laan zijn vier informele ingerichte pleintjes te bereiken, bedoeld als parkeerplaats voor bezoekers en als speelterrein. De vier groepen van vrijstaande villa’s die zo ontstaan vormen de kern van het stedenbouwkundige concept.

De architectonische diversiteit, de karaktervolle opzet en de bescheiden schaal hebben een aantrekkelijk ensemble van villa’s als doel. Een bijzonder kenmerk van De Smaragd is dat voor elke kavel afzonderlijk een bouwblok is bepaald waar de woning en eventuele bijgebouwen mogen worden ontworpen. Door in de bouwblokken van verschillende oppervlakten het gehele bouwvolume te ontwerpen ontstaan als vanzelf ‘groene kamers’ die het individuele karakter van ieder perceel waarborgen.

Wonen in villapark De Smaragd betekent genieten van rust, ruimte en groen. Zodra u het villapark nadert, beleeft u het buitengebied alsof het uw eigen tuin is. En eenmaal thuis is dat gevoel blijvend. Door de royale verkaveling binnen het plangebied en de groenrijke inrichting is optimale privacy dan ook gegarandeerd. Niet in de laatste plaats door de oppervlakte van de tuinen rondom de bouwvlakken. Zelfs de minst grote kavel beschikt over zo’n heerlijke tuin, waar het elk jaargetijde genieten is. Natuurlijke tuinafscheidingen, zoals taxus en beukenhagen, versterken niet alleen het groen, maar waarborgen ook uw rust en de hoogstaande woonkwaliteit van het villapark.

Waalre is een charmant Brabants dorp met zo’n 16.000 inwoners. In het centrum vindt u verschillende winkels en horecagelegenheden. Hier is het op zonnige dagen heerlijk eten en drinken in bijvoorbeeld restaurant De Oude Toren. Culinair hoogtepunt vormt sterrenrestaurant ‘De Treeswijkhoeve’, net buiten het centrum. Met Valkenswaard en Eindhoven op afstand, maar toch dichtbij zijn alle denkbare voorzieningen en faciliteiten onder handbereik. Als zo veel Brabantse dorpen kent Waalre een actief verenigingsleven en is er een ruim aanbod op het gebied van sport en ontspanning. Waalre heeft twee buitensport-, drie binnensportaccommodaties en twee tenniscomplexen. In de directe omgeving van Waalre vindt u bovendien diverse golfbanen. Basisscholen en kinderopvang zijn gelegen op fietsafstand. De uitvalswegen naar het nationale wegennet bevinden zich op 5 autominuten afstand. De bouwkavels zijn centraal gelegen t.o.v. ASML, VDL, MMC en High Tech Campus.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 935.000,- k.k.
Aangeboden19 Sep 2020
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwNieuwbouw
Bouwjaar2020
Soort dakPlat dak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte223 m2
Perceel708 m2
Inhoud1.100 m3

Indeling

Aantal kamers7 (4 slaapkamers)
Aantal badkamers2
VoorzieningenGlasvezel kabel

Specificaties

Prijs

€ 935.000,- k.k.

Soort woning

Villa

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

2020

Perceeloppervlakte

708 m2

Woonoppervlakte

223 m2

Inhoud

1.100 m3

Aantal kamers

7 (4 slaapkamers)

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

Vloerverwarming geheel
Warmte terugwininstallatie

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Watermolen 5
Waalre