Resedastraat 26 Eindhoven € 350.000,- k.k.

Omschrijving

Centraal gelegen tussenwoning uit de jaren 50 in stadsdeel Stratum. De woning is instapklaar met open keuken en drie volwaardige slaapkamers.

De woning is gelegen aan een rustige straat op centrale locatie, nabij alle mogelijke voorzieningen zoals diverse winkels, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen. Tevens is er een goede verbinding naar het stadscentrum en het snelwegennet.

Indeling
Begane grond

Hal met trapopgang naar de 1e verdieping en garderobe. Praktische trapkast met opstelling meterkast en aansluiting voor was-apparatuur. Toiletruimte met staand closet.

Het leefgedeelte op de begane grond is opgesteld in L-vorm. Je komt binnen in de open keuken met aan de voorzijde van de woning de zitkamer. De keuken bestaat uit een lengteopstelling en een schiereiland met kasten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Toegangsluik tot de bergzolder die bereikbaar is middels een losse trap.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en twee slaapkamers beschikken over een inbouwkast.

De badkamer is volledig betegeld met een wastafelmeubel en douche. Elektrische vloerverwarming aanwezig.

Tuin
De achtertuin is volledig nieuw aangelegd en voorzien van bestrating, gazon, plantenborders en nieuwe schuttingen. Achter op het perceel staat een vrijstaande berging en de poort geeft toegang tot het achterpad.

Bijzonderheden:
– Fijne tussenwoning uit de jaren 50 gelegen in het gewilde stadsdeel ‘Stratum zuid’.
– Energielabel A;
– De woning is voorzien van 8 zonnepanelen met micro omvormer;
– Meterkast vernieuwd in 2022;
– Vliering nageisoleerd met 12,5 cm glaswol (2021);
– Houten kozijnen met dubbel glas en HR+ glas;
– Schilderwerk buitenkozijnen 2022;
– Tuin opnieuw aangelegd in 2021;
– Op fietsafstand van het stadscentrum van Eindhoven;
– Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en het bos / park;
– Vrij parkeren in de straat met voldoende parkeergelegenheden. Rustige straat met alleen bestemmingsverkeer.

Ligging
De woning is gelegen buiten de rondweg van Eindhoven in een rustige woonstraat op fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Eindhoven. Een van de oudste woongebieden van Eindhoven met veel diversiteit aan type woningen. Een sfeervolle, karakteristieke woonstraat op korte afstand van het St. Gerardusplein, Kerstroosplein en Floraplein.

De woning is ideaal gelegen t.o.v. het groene Schuttersbosch met veel wandelroutes. Tevens op goede afstand tot diverse scholen.

Goede verbindingen naar de uitvalswegen zoals de ringweg Eindhoven en randweg. Gebruikt u liever het openbaar vervoer? Busstations liggen op loopafstand.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
Aangeboden21 jun. 2024
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1954
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte72 m2
Perceel110 m2
Inhoud254 m3

Indeling

Aantal kamers4 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenZonnepanelen

Specificaties

Prijs

€ 350.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1954

Perceeloppervlakte

110 m2

Woonoppervlakte

72 m2

Inhoud

254 m3

Aantal kamers

4 (3 slaapkamers)

Isolatie

Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Verwarming

CV ketel

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Resedastraat 26
Eindhoven