Tegenbosch 11 Eindhoven € 985.000,- k.k.

Verkocht
Foto's

Omschrijving

Deze villa is gelegen in een schilderachtige omgeving, nabij het landgoed De Wielewaal. De villa maakt onderdeel uit van Buitenplaats Tegenbosch en woonplezier staat hier voorop. De architectuur van de villa’s liggen in lijn met de omgeving: ruimtelijk, tijdloos, individueel en landelijk.

Dat is ook precies dat deze woning uitstraalt. Een prachtig diep perceel waar u op ieder gewenst moment van de dag kunt genieten van de zon. Privacy is optimaal gewaarborgd.

Een ideale gezinswoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De 2e verdieping is geheel naar wens in te delen en zeer geschikt voor het creëren van extra slaapkamers en een badkamer. De internationale school bevindt zicht in de ‘achtertuin’.

Kort gezegd: een complete gezinswoning en instap klaar! Benieuwd naar deze prachtige woning en unieke ligging? Kom de woning tijdens een bezichtiging ervaren.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met garderobe en opstelling meterkast. De hal is voorzien van een keramiek vloer.

Afzonderlijke toiletruimte deels betegeld met wandcloset en fontein.

Woonkamer:
Ruim opgezette woonkamer met een laminaat vloer. Driemaal openslaande deuren naar de achtertuin. In de zomermaanden is hierdoor uw terras een verlengde van uw woonkamer. Heerlijk vrij uitzicht aan de achterzijde.

Keuken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een lengteopstelling en een kookeiland. Hedendaagse keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplateau, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, heteluchtoven, magnetron, stoomoven en spoelbak met Quooker kraan.

Aan de voorzijde heeft u de ruimte om een eethoek te creëren met fraai uitzicht over de buitenplaats. De keukenruimte is deels voorzien van laminaat en keramiek vloertegels.

Bijkeuken:
Praktische bijkeuken met keramiek vloertegels. Keukenopstelling met diverse onder- en bovenkasten. Aansluitingen t.b.v. was-apparatuur aanwezig.

Een loopdeur geeft toegang tot de oprit aan de zijkant van de woning.

Tuin:
Zeer diepe achtertuin waarbij u geniet van optimale privacy. U kijkt vrij weg en achter in de tuin bevinden zich mooie beplantingen zoals volwassen bomen en rododendrons.

Het terrein is volledig omheind en is aan de voorzijde af te sluiten met een elektrische toegangspoort.

De vrijstaande garage biedt de gelegenheid voor het parkeren van 1 auto en is voorzien van elektra.

Aan de voorzijde ziet u de ruim opgezette buitenplaats. De villa’s liggen ruim van elkaar zodat het ruimtelijke van de buitenplaats wordt gewaarborgd.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en twee badkamers. Middels vaste trap kunt u naar de 2e verdieping. Ouderslaapkamer aan de voorzijde met inloop dressing ruimte en toegang tot badkamer 1. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.

De twee andere slaapkamers zijn zeer ruim opgezet. Op de overloop bevindt zich een afzonderlijke toiletruimte welke deels is betegeld en een 2e badkamer met douche en vaste wastafel.

2e verdieping:
De 2e verdieping biedt u allerlei indelingsmogelijkheden en beschikt over 4 dakkapellen. De ruimte is uitermate geschikt voor het maken van 2 ruime slaapkamers en eventueel een 3e badkamer. De installatie t.b.v. verwarming en warm water is hier opgesteld.

Bijzonderheden:
– Riante vrijstaande woning gelegen op een unieke locatie in Buitenplaats Tegenbosch grenzend aan landgoed De Wielewaal;
– Jonge woning gebouwd in 2009 welke volledig voldoet aan de huidige wooneisen. De woning is afgewerkt met hedendaagse materialen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers; mogelijkheid tot realiseren van 2 slaapkamers en een badkamer op de 2e verdieping;
– Volledig optimaal geïsoleerde woning; deels vloerverwarming; energielabel A; hardhouten binnenkozijnen.
– Bijzondere architectuur welke volledig in lijn is met de omgeving; ruimtelijk opgezette buitenplaats met tijdloze villa’s op ruime percelen;
– Zeer centraal gelegen t.o.v. van grote bedrijven uit de regio zoals ASML, MMC en Flight Forum. U bevindt zich in het centrum van de Brainportregio; de internationale school in de directe omgeving.

Ligging:
De woning is gelegen op een unieke locatie in Buitenplaats Tegenbosch tegen landgoed De Wielewaal. Als u van anoniem wonen houdt dan is dit de juiste plek. Uw privacy wordt optimaal gewaarborgd. Een bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De buitenplaats is ruim opgezet met villa’s op riante percelen. Een fijne gezinslocatie waar uw kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De internationale school bevindt zich in de ‘achtertuin’ en daar bent u binnen enkele minuten.

De woning is gelegen in het ‘centrum’ van de Brainportregio. Flight Forum en ASML liggen op zeer korte afstand en zijn goed bereikbaar middels het nationale wegennet.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 985.000,- k.k.
Aangeboden21 aug. 2019
StatusVerkocht
AanvaardingDirect

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2009
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte246 m2
Perceel1.676 m2
Inhoud892 m3

Indeling

Aantal kamers5 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers2
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV kabel

Specificaties

Prijs

€ 985.000,- k.k.

Soort woning

Villa

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

2009

Perceeloppervlakte

1.676 m2

Woonoppervlakte

246 m2

Inhoud

892 m3

Aantal kamers

5 (3 slaapkamers)

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

CV ketel
Vloerverwarming gedeeltelijk

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Tegenbosch 11
Eindhoven