Maarten Trompstraat 22 Waalre € 300.000,- k.k.

Verkocht

Omschrijving

***WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. WIJ KUNNEN U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN. GELIEVE DIT AAN TE GEVEN VIA DE MAIL***

Deze fijne twee onder een kapwoning is gelegen in de dorpskern van Aalst. Een groene omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook zeer dicht bij de voorzieningen. Het winkelcentrum Den Hof en de basisschool bevinden zich op loop- en fietsafstand.

Deze twee onder een kapwoning vraagt om een modernisering. Ideaal voor koper(s) die de handen uit de mouwen wil(len) steken! Gelegen op een zeer ruim perceel met een aangebouwde diepe garage.

Ideaal gelegen t.o.v. de dorpskern, het bos, scholen, sportvelden, ASML, High Tech Campus, Maxima MC en ontsluitingswegen A2 / A67 / A50.

Indeling
Begane grond:

Ontvangsthal met vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

Ruim opgezette woonkamer met aanbouw aan de achterzijde. Door de grote raampartijen heeft deze woning veel natuurlijke lichtinval.

De dichte keukenruimte heeft een installatie in U-opstelling. Toegang tot de kelderruimte. In het portaal is de c.v.-ketel opgesteld.

Badkamer volledig betegeld met toilet, wastafel en douche.

Via de hal bij de badkamer kunt u inpandig de garage bereiken. Betreft een dubbele garage achter elkaar gelegen met zowel een elektrisch bedienbare garagedeur en een stalen kanteldeur. Buitendeur naar achtertuin in de garage aanwezig.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een bergkast. Op de overloop is een wastafel aanwezig.

Op een van de slaapkamers bevindt zich de vlizotrap naar de zolder.

Tuin:
De woning heeft een aangelegde voortuin met oprit. De oprit biedt de mogelijkheid voor het parkeren van de auto op eigen terrein.

De achtertuin is voorzien van plantenborders, gazon, bestrating en volwassen bomen. Zeer diepe achtertuin waarin u geniet van optimale privacy.

De garage is zeer ruim (dubbele garage achter elkaar gelegen). Achter in de tuin bevindt zich nog een separate schuur.

Bijzonderheden:
– Twee onder een kapwoning gelegen in de dorpskern van Aalst in een kindvriendelijke woonomgeving; op loopafstand van het bos;
– De woning heeft een fijne achtertuin gelegen op het zuidwesten. Dubbele garage op het perceel;
– De basisschool en het winkelcentrum op fiets- / loopafstand;
– De woning dient gemoderniseerd te worden; ideaal voor koper(s) die de handen uit de mouwen wil(len) steken!
– Energielabel F;
– Aanvaarding in overleg;
– Ideaal gelegen t.o.v. grote bedrijven uit de regio zoals ASML, HTC en MMC. Uitvalswegen naar het nationale wegennet (A2 en A67) binnen enkele minuten bereikbaar. Het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer;
– Bij deze verkoop is er sprake van een niet-zelfbewoningsclausule welke opgenomen wordt in de koopakte. Verkopers hebben de woning niet zelf bewoond en kunnen de koper niet informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Ligging:
De woning is gelegen in een rustige woonstraat in de dorpskern van Aalst. Een gewilde locatie gezien de afstand tot voorzieningen, groene en kindvriendelijke woonomgeving.

De dorpskern van Aalst ligt direct bij de woning en beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien
in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen en kinderopvang op fiets- en loopafstand. Sportaccommodaties zijn er ook voldoende.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij brasserie Hoom, restaurant Lugar, Stationskoffiehuis, Oude Toren en Meester Keeman in Waalre dorp of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 a 10 minuten bereikt u deze bedrijven.
Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietigheid.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
Aangeboden23 Jan 2022
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1949
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte111 m2
Perceel351 m2
Inhoud401 m3

Indeling

Aantal kamers3 (2 slaapkamers)
Aantal badkamers1

Specificaties

Prijs

€ 300.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1949

Perceeloppervlakte

351 m2

Woonoppervlakte

111 m2

Inhoud

401 m3

Aantal kamers

3 (2 slaapkamers)

Isolatie

Gedeeltelijk dubbelglas

Verwarming

CV ketel
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Maarten Trompstraat 22
Waalre