Liatrislaan 5 Waalre

Omschrijving

Deze verrassend ruime hoekwoning is gelegen in een rustige woonstraat in een zeer kindvriendelijke woonomgeving. De hoekwoning heeft een goede leefruimte op de begane grond, in totaal vier slaapkamers en een aangrenzende garage. De basisschool ligt op armlengte afstand: ideaal voor uw gezin! Supermarkt en speeltuin om de hoek en het bos aan de overzijde van de woonwijk: wat zoekt u nog meer!

De woning is gebouwd in de jaren 70 en kenmerkt zich door grote ruimtes. Deze hoekwoning vraagt om een modernisering. Ideaal voor koper(s) die de handen uit de mouwen wil(len) steken!

Ideaal gelegen t.o.v. de dorpskern, het bos, scholen, sportvelden, ASML, High Tech Campus, Maxima MC en ontsluitingswegen A2 / A67 / A50.

Indeling
Begane grond
Ontvangsthal met vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Meterkast en toiletruimte bevinden zich in de hal. De toiletruimte met closet en fontein is deels afgewerkt met tegels en deels met stucwerk. De hal geeft toegang tot de keuken en woonkamer.

De woonkamer is opgezet in L-vorm en afgewerkt met een houten vloer en schuifpui aan de achterzijde.

De keuken is een afgesloten ruimte en geeft eveneens toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Ruime overloop die toegang geeft tot de badkamer en drie slaapkamers. Er is een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Eén van de drie slaapkamers is voorzien van een vaste wastafel. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een closet, wastafel met meubel en inloopdouche.

2e verdieping
Ruime voorzolder die aan de ene kant toegang geeft tot een separate technische ruimte met opstelling c.v.-combiketel en aan de andere kant toegang geeft tot extra bergruimte.

Tevens is er een vierde slaapkamer over de volle diepte van de woning met aan de achterzijde een dakraam. Diverse opbergruimtes onder de kapschuinte.

Tuin
Aangelegde voortuin met diepe oprit die ruimte biedt voor het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein. De achtertuin is te bereiken middels de garage.

De verrassend ruime achtertuin is verzorgd aangelegd met gazon, plantenborders en diverse volwassen beplantingen. De tuin is gelegen op het oosten. Door de beplantingen wordt uw privacy in deze tuin optimaal gewaarborgd.

Bijzonderheden:
– Ruime hoekwoning gelegen in een rustige woonstraat in een kindvriendelijke omgeving met oprit en garage;
– Op armlengte afstand van de basisschool en gelegen nabij de bossen;
– Supermarkt om de hoek;
– Eigen oprit voor het parkeren van auto op eigen terrein;
– Goede leefruimte op de begane grond en zeer ruime slaapkamers;
– Deze hoekwoning vraagt om een modernisering. Ideaal voor koper(s) die de handen uit de mouwen wil(len) steken!
– Energielabel D;
– Ideaal gelegen t.o.v. bedrijven uit de regio zoals ASML, HTC en MMC. Uitvalswegen naar het nationale wegennet (A2 en A67) binnen enkele minuten bereikbaar. Het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige woonstraat nabij de uitvalswegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Een gewilde locatie gezien de afstand tot voorzieningen en het bos.

De dorpskern ligt op een paar minuten afstand en beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d. Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen en kinderopvang op fiets- en loopafstand (Basisschool De Meent, De Drijfveer, Opvang Partout, Kinderstad opvang etc.) Sportaccommodaties zijn er ook voldoende. De woning ligt op loopafstand van de bossen.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij brasserie Hoom, restaurant Lugar, Stationskoffiehuis, Oude Toren en Meester Keeman in Waalre dorp of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 a 10 minuten bereikt u deze bedrijven. Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Aangeboden30 Jan 2023
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1971
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte146 m2
Perceel309 m2
Inhoud589 m3

Indeling

Aantal kamers5 (4 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenDakraam

Specificaties

Prijs

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1971

Perceeloppervlakte

309 m2

Woonoppervlakte

146 m2

Inhoud

589 m3

Aantal kamers

5 (4 slaapkamers)

Isolatie

Gedeeltelijk dubbelglas

Verwarming

CV ketel

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Liatrislaan 5
Waalre