Heuvelstraat 9 Waalre € 575.000,- k.k.

Omschrijving

Wilt u iets bijzonders op 1 van de mooiste locaties in Waalre? Zoek niet verder….

Deze langevelboerderij is rustig en landelijk gelegen, maar toch dicht bij alle gewenste voorzieningen. U wandelt direct de bosrijke omgeving in, maar ook de dorpskern met winkels voor uw dagelijkse behoeften.

De woning ademt geschiedenis en hierdoor heeft het ook een gemeentelijke monumentale status. Wilt u uw droom werkelijkheid laten worden op een unieke locatie? Deze plek van ruim 1.100 m2 biedt u alle gelegenheid, maar laten we wel rekening houden met de geschiedenis!

U bent welkom om deze woning te komen bekijken. Laat u verrassen door de rust, ruimte en privacy deze locatie u te bieden heeft!

Karakteristieke elementen kenmerken deze woning. De nok van het dak ligt evenwijdig aan de straat; zadeldak met topgevels.

De woonboerderij is o.a. opgedeeld in een woonkamer, keuken met originele schouw, slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Er bevinden zich drie slaapkamers op de verdieping.

Het oude schuur gedeelte is in tact en wordt gebruikt als berging.

De tuin is werkelijk een plaatje en kenmerkt zich door grote, volwassen bomen en diverse plantenborders. De grote bomen bieden u zeer veel privacy in de tuin.

Aan de voorzijde kijkt u weids weg over de weilanden richting het bos.

LIGGING:
De woning is gelegen op een unieke locatie aan de rand van Waalre dorp. Zeer centraal gelegen t.o.v. de dorpskern Winkelcentrum De Bus, het wegennet en het centrum van Eindhoven. Binnen enkele minuten bent u waar u wilt zijn.
De dorpskern van Waalre beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen op fiets- en loopafstand (De Meent, De Wilderen) en sportaccommodaties zijn er ook voldoende.

De woning ligt in een zeer kindvriendelijke en bosrijke omgeving. Zodra u de woning uitstapt, wandelt u in het groen. Ontdek de prachtige wandel- en fietspaden in de omgeving. Niet voor niks de groenfontein genoemd.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij Meester Keeman, brasserie Hoom, restaurant Lugar, Oude Toren of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 minuten bereikt u deze bedrijven.
Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 a 10 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

BIJZONDERHEDEN:
– Langgevelboerderij gelegen op een rustige en unieke locatie in Waalre dorp. Optimaal genieten van privacy en ruimte, maar daarentegen op korte afstand van voorzieningen zoals de dorpskern en het bos;
– De woning heeft een gemeentelijke monumentale status. Met het renoveren / verbouwen / nieuw bouwen dient u rekening te houden met deze status;
– De woning is deels voorzien van isolerende beglazing; voorlopig energielabel G;
– De woning is gelegen op een perceel van ruim 1.100 m2 met diverse bebouwingsmogelijkheden;
– Ideaal gelegen t.o.v. grote economische bedrijven uit de regio zoals ASML, HTC en MMC. Uitvalswegen naar het nationale wegennet (A2 en A67) binnen enkele minuten bereikbaar. Het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 575.000,- k.k.
Aangeboden11 Jun 2020
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte149 m2
Perceel1.110 m2
Inhoud837 m3

Indeling

Aantal kamers7 (4 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenRookkanaal

Specificaties

Prijs

€ 575.000,- k.k.

Soort woning

Woonboerderij

Type woning

Woonhuis

Perceeloppervlakte

1.110 m2

Woonoppervlakte

149 m2

Inhoud

837 m3

Aantal kamers

7 (4 slaapkamers)

Isolatie

Gedeeltelijk dubbelglas

Verwarming

CV ketel
Open haard

Ligging

Aan bosrand
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Heuvelstraat 9
Waalre