De Smaragd ong Waalre KOOPSOM

Verkocht
Foto's

Omschrijving

PRIJZEN GELDEN VOOR DE BOUWKAVEL; EXCLUSIEF WONING
PRICES ONLY FOR THE LAND; EXCLUDING HOUSE

ENKELE KAVELS BESCHIKBAAR. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Villapark De Smaragd is gelegen aan de rand van Waalre dorp op goede afstand van de dorpskern, ASML, HTC, MMC en VDL. In De Smaragd kunt u naar eigen wens en inzicht uw villa realiseren. Binnen een aantal globale beeldkwaliteitsregels bent u vrij om invulling te geven aan uw stijl van wonen.

2 bouwstijlen:
Landvilla’s:
De Landvilla is een moderne vertaling van een landhuis. Deze villa’s hebben een moderne architectonische signatuur met één, anderhalf of twee bouwlagen, gedekt met rieten daken met maximaal variabele dakhellingen. Uitzonderingen vormen de bouwkavels aan de Smeleweg nr. 34 en 35. Hier kunnen daken gedekt zijn met gebakken dakpannen. Voor de gevels zijn bijzondere bakstenen en stucwerk in licht tinten wenselijk. Bij de Landvilla’s geldt dat natuursteen en houten accenten bijdragen aan de stijlvolle charme.

Stijlvilla’s:
De Stijlvilla heeft een moderne kubistische architectuur. Denk hierbij aan een villa met een plat dak en één of geheel twee bouwlagen. Bijzonder bakstenen, schoonbeton en stucwerk, al dan niet in lichte tinten, accentueren het eigentijdse karakter. Natuurlijk materialen zoals natuursteen en hout, maar ook zink zorgen voor een fraaie afwerking.

Woonoppervlakte : n.t.b. m2

Inhoud : n.t.b. m3

Perceeloppervlakte : vanaf 621 – 1.249 m2
Prijs vanaf 322.920,- v.o.n.

Bijzonderheden :
De kavels in Villapark De Smaragd zijn uitermate ruim, variërend van zo’n 500 m2 tot maar liefst 1.300 m2. Grote tuinen en statige woningen in een moderne architectuur bepalen de eigentijdse, maar toch sfeervolle ambiance in deze heerlijke nieuwe woonomgeving aan het buitengebied van Waalre. De verscheidenheid aan villa’s zorgt voor een aantrekkelijke diversiteit. Op elk perceel bouwt u op een vastgesteld bouwvlak, zodat elke villa schittert in het groen. Hier leeft u het goede leven op grootse wijze.

Een karaktervolle laan met frisse grasborders en statige bomen vormt de verkeersader in het plangebied. De weg verbindt de Molenstraat en de Dreefstraat die het zuidelijke, respectievelijk het noordelijke deel van het plangebied begrenzen. Via de laan zijn vier informele ingerichte pleintjes te bereiken, bedoeld als parkeerplaats voor bezoekers en als speelterrein. De vier groepen van vrijstaande villa’s die zo ontstaan vormen de kern van het stedenbouwkundige concept.

De architectonische diversiteit, de karaktervolle opzet en de bescheiden schaal hebben een aantrekkelijk ensemble van villa’s als doel. Een bijzonder kenmerk van De Smaragd is dat voor elke kavel afzonderlijk een bouwblok is bepaald waar de woning en eventuele bijgebouwen mogen worden ontworpen. Door in de bouwblokken van verschillende oppervlakten het gehele bouwvolume te ontwerpen ontstaan als vanzelf ‘groene kamers’ die het individuele karakter van ieder perceel waarborgen.

Wonen in villapark De Smaragd betekent genieten van rust, ruimte en groen. Zodra u het villapark nadert, beleeft u het buitengebied alsof het uw eigen tuin is. En eenmaal thuis is dat gevoel blijvend. Door de royale verkaveling binnen het plangebied en de groenrijke inrichting is optimale privacy dan ook gegarandeerd. Niet in de laatste plaats door de oppervlakte van de tuinen rondom de bouwvlakken. Zelfs de minst grote kavel beschikt over zo’n heerlijke tuin, waar het elk jaargetijde genieten is. Natuurlijke tuinafscheidingen, zoals taxus en beukenhagen, versterken niet alleen het groen, maar waarborgen ook uw rust en de hoogstaande woonkwaliteit van het villapark.

Waalre is een charmant Brabants dorp met zo’n 16.000 inwoners. In het centrum vindt u verschillende winkels en horecagelegenheden. Hier is het op zonnige dagen heerlijk eten en drinken in bijvoorbeeld restaurant De Oude Toren. Culinair hoogtepunt vormt sterrenrestaurant ‘De Treeswijkhoeve’, net buiten het centrum. Met Valkenswaard en Eindhoven op afstand, maar toch dichtbij zijn alle denkbare voorzieningen en faciliteiten onder handbereik. Als zo veel Brabantse dorpen kent Waalre een actief verenigingsleven en is er een ruim aanbod op het gebied van sport en ontspanning. Waalre heeft twee buitensport-, drie binnensportaccommodaties en twee tenniscomplexen. In de directe omgeving van Waalre vindt u bovendien diverse golfbanen. Basisscholen en kinderopvang zijn gelegen op fietsafstand. De uitvalswegen naar het nationale wegennet bevinden zich op 5 autominuten afstand. De bouwkavels zijn centraal gelegen t.o.v. ASML, VDL, MMC en High Tech Campus.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

VraagprijsKOOPSOM
Aangeboden8 Feb 2020
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisBouwgrond
Soort bouwNiet van toepassing

Specificaties

Prijs

KOOPSOM

Type woning

Bouwgrond

Ligging

In woonwijk
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor De Smaragd ong
Waalre