Antoon Coolenlaan 11 Waalre € 1.175.000,- k.k.

Omschrijving

Verscholen in het groen op een unieke locatie ligt deze karakteristiek vrijstaande woning uit de jaren 50. De woning is in de loop der jaren uitgebouwd maar met behoud van de jaren 50 details. De woning staat op een royaal perceel met de achtertuin gelegen op het westen waarbij de privacy optimaal wordt gewaarborgd.

Goede indeling op de begane grond met veel leefruimte zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Op de verdieping zijn vier slaapkamers. De zolderverdieping van circa 27m2 biedt nog veel mogelijkheden voor het creëren van extra kamer(s).

De charme van deze woning kan pas echt goed beleefd worden op locatie. Alleen een bezichtiging geeft u de juiste indruk!

Indeling
Begane grond

Ruime ontvangsthal die toegang geeft tot de woonkamer en de keuken. De hal is voorzien van een garderobenis en opstelling meterkast. Separate, deels betegelde toiletruimte met fontein en wandcloset.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De ruimte kenmerkt zich door grote raampartijen met klassieke roedeverdeling die zorgen voor veel lichtinval. De hout haard (Boley) is als een roomdivider opgesteld in het midden van de kamer.

In het hart van het huis is de (dichte) keuken opgesteld. De installatie is opgesteld in L-vorm met kastenwanden en voorzien van inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Praktische provisiekast aanwezig.

Aan de achterzijde van de woning ligt de tuinkamer die is aangebouwd in de jaren 90. De kamer is middels een schuifdeur af te sluiten van de keuken. De kamer is volledig georiënteerd op de achtertuin met raampartijen rondom. Een schuifpui en separate buitendeur geven toegang tot de achtertuin.

De gehele begane grond vloer is voorzien van een tegelvloer met uitzondering van de woonkamer (tapijt).

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers, badkamer en linnenkasten. Via een vlizotrap bereik je de 2e verdieping.

Aan de achterzijde ligt de zeer riante (hoofd)slaapkamer met uitzicht over de achtertuin. De kamer is voorzien van een wastafel. In het voorste gedeelte van de woning liggen drie slaapkamers.

De deels betegelde badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel, bidet en toilet.

2e verdieping
De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap. Deze verdieping biedt zeer veel mogelijkheden voor het creëren van een extra slaapkamer. Momenteel is de ruimte in gebruik als zolder met opstelling c.v.-combiketel Hybride (2022). De ruimte is voorzien van twee dakvensters en een dakkapel.

Tuin
De woning is gelegen op een prachtig perceel. De woning ligt voldoende van de weg af zodat de privacy wordt gewaarborgd maar ook dat het grootste gedeelte van het perceel als achtertuin in gebruik is. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.

De achtertuin is verzorgd aangelegd deels als bosperceel. Bij de woning liggen terrassen met gazon en diverse plantenborders. De bestrating loopt over in de bostuin met diverse wandelpaden, waterpartij, volwassen bomen en beplantingen.

De privacy wordt optimaal gewaarborgd aangezien de achtertuin grenst aan het bos en er geen achterburen zijn.

In de tuin staat een vrijstaande garage die is opgedeeld in 2 delen: garage en berging. De garage is voorzien van elektra en openslaande garagedeuren.

Bijzonderheden:
– Karakteristieke jaren 50 woning waarbij originele details bewaard zijn gebleven;
– Gelegen op een toplocatie aan de bosrand met een achtertuin op het Westen;
– Optimale privacy doordat er geen achterburen zijn;
– Perceel van ruim 1.400 m2;
– Voldoende uitbreidingsmogelijkheden op de 2e verdieping;
– Dakgoten zijn vernieuwd in april 2021
– Hybride C.V.-ketel geplaatst in 2022;
– Deels voorzien van isolerende beglazing;
– Zeer centraal gelegen t.o.v. van de dorpskern van Aalst en bedrijven uit de regio zoals ASML, MMC en HTC. Op loop-/fietsafstand van kinderopvang en basisschool De Meent en de Drijfveer;
– Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen de afgesproken termijn na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen bij een Nederlandse bankinstelling ter grootte van dit bedrag.

Ligging
De woning is gelegen in een bosrijke omgeving midden in de dorpskern van Aalst. Een gewilde locatie gezien de afstand tot voorzieningen en groene woonomgeving. Het bos ligt direct aan de achtertuin en park Wolders Ven ligt aan de overzijde van de weg.

De dorpskern van Aalst ligt op fietsafstand en beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen en kinderopvang op loop-/fietsafstand (Kinderopvang Avontuur, basisschool De Meent, De Drijfveer etc.). Sportaccommodaties zijn er ook voldoende.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij brasserie Hoom, restaurant Lugar, Stationskoffiehuis, Oude Toren en Meester Keeman in Waalre dorp of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 a 10 minuten bereikt u deze bedrijven.
Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 1.175.000,- k.k.
Aangeboden15 Sep 2023
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1950
Soort dakSamengesteld dak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte165 m2
Perceel1.434 m2
Inhoud712 m3

Indeling

Aantal kamers6 (4 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenRookkanaal

Specificaties

Prijs

€ 1.175.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1950

Perceeloppervlakte

1.434 m2

Woonoppervlakte

165 m2

Inhoud

712 m3

Aantal kamers

6 (4 slaapkamers)

Isolatie

Gedeeltelijk dubbelglas

Verwarming

CV ketel
Open haard

Ligging

Aan bosrand
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Antoon Coolenlaan 11
Waalre