Agterste meer 6 Waalre € 1.275.000,- v.o.n.

Beschikbaar
Foto's

Omschrijving

Uniek appartementen complex gelegen op prachtige locatie in de gewilde woonomgeving Waalre Noord. Het complex wordt gerealiseerd direct aan de plas De Meeris.

Er worden in totaal vijf appartementen gerealiseerd. Op iedere verdieping bevindt zich 1 appartement. Uw privacy wordt hierdoor optimaal gewaarborgd. De buitenruimtes zijn ruim opgezet en variëren van 36 m2 tot 40 m2.

Informeer naar de prijslijst, technische omschrijving en plattegronden via ons kantoor.

Ieder appartement beschikt over een ruim leefgedeelte met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer, twee aparte toiletruimtes, technische ruimte en berging. De plattegronden zijn een indicatie en indeling is bespreekbaar. In het souterrain bevindt zich een afgesloten garage per appartement.

De omgeving en de natuur vormen voor het gebouw haar context. De setting en de mogelijke zichtlijnen zijn uitgangspunten in het concept. Hierbij wordt binnen met buiten optimaal verbonden en wordt het woongebouw onderdeel van de omgeving.

Louis Sullivan was de grondlegger van het functionalistisch bouwen. Zijn stellingname was dat de functie de vorm bepaalt. Vanuit die gedachtegang is het architectonisch ontwerp een logisch gevolg van het gebruik en gebruiksdoel van een gebouw.

Waderlo ligt aan het einde van de bewoonde boulevard en tevens aan de rand van het bos. Het gebouw markeert nadrukkelijk het eindpunt van een stedelijke structuur, waar wordt gewoond en geleefd en het woongebouw vormt de entree naar de natuur. Om die reden is bijvoorbeeld gekozen voor gevelbekleding die al deze omstandigheden weerspiegelt en vertegenwoordigt.

De criteria voor duurzaam bouwen en een energetisch gunstig gebouw, vormen samen met innovatieve communicatie en collectieve ontwerpbijdragen de uitgangspunten voor dit concept. Probleem- en doelstelling van de opgepakte uitdaging zijn achtereenvolgens de uitholling van ons leefmilieu en het door ons gewenste duurzame antwoord hierop.

Het zwaartepunt van het concept ligt daarbij, enerzijds op de wijze waarop tot een volwaardig duurzaam en energie leverend gebouw wordt gekomen en anderzijds de fysieke kwaliteit van het daadwerkelijke eindresultaat. De verschijningsvorm wordt in grote mate bepaald door de vereiste functies en verwachtingen.

Ligging
Het complex is gelegen in de gewilde wijk Waalre Noord bij het ‘Gat van Waalre’. Zeer centraal gelegen t.o.v. de dorpskern van Waalre dorp, het wegennet en het centrum van Eindhoven. Binnen enkele minuten bent u waar u wilt zijn.

De dorpskern van Waalre beschikt over allerlei voorzieningen voor de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen op fietsafstand (De Meent, De Wilderen) en sportaccommodaties zijn er ook voldoende. De woning ligt aan het ‘Gat van Waalre’ met een sfeervolle wandelboulevard, deze gaat over in de bossen.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij Meester Keeman, De Oude Toren, het Stationskoffiehuis, Brasserie Hoom, restaurant Lugar of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 minuten bereikt u deze bedrijven. Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 a 10 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 1.275.000,- v.o.n.
Aangeboden18 Dec 2023
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisAppartement
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2024
Soort dakPlat dak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte210 m2
Inhoud723 m3

Indeling

Aantal kamers4 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenLift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Specificaties

Prijs

€ 1.275.000,- v.o.n.

Type woning

Appartement

Bouwjaar

2024

Woonoppervlakte

210 m2

Inhoud

723 m3

Aantal kamers

4 (3 slaapkamers)

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

Vloerverwarming geheel
Warmtepomp
Warmte terugwininstallatie

Ligging

Aan bosrand
Aan water
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Agterste meer 6
Waalre