Helmerslaan 15 Eindhoven € 650.000,- k.k.

Beschikbaar

Omschrijving

Midden in de gewilde Schrijversbuurt ligt deze karakteristieke tussenwoning. Je hoeft niet verder te zoeken als je houdt van karakteristiek gemengd met modern. De woning is zeer goed onderhouden en is door de bewoners met liefde bewoond.

Deze woning heeft de charme van een jaren 20 woning gecombineerd met een moderne touch van het heden. De sfeervolle tussenwoning heeft een goede leefruimte op de begane grond en vier slaapkamers op de verdieping. Absoluut de moeite waard voor een bezichtiging!

Indeling
Begane grond
Via de originele vestibule toegang tot de hal. Via de hal is de praktische trapkast te bereiken, toiletruimte en woonkamer.

De diepe woonkamer is voorzien van een houten vloer en door de prachtige hoge plafonds geeft het een ruimtelijk geheel. Aan de voorzijde is de zithoek gecreëerd rondom de gashaard. Aan de achterzijde de eethoek met openslaande tuindeuren naar de achtertuin.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een moderne keukenopstelling in L-vorm. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals koel-/vriescombinatie, oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasmachine.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot vier (slaap)kamers, badkamer, separate toiletruimte en wasruimte. Aan de achterzijde bevinden zich twee kamers waarvan één kamer is voorzien van airconditioning en toegang heeft tot het balkon. Aan de voorzijde bevinden zich de andere twee kamers waarvan één kamer is voorzien van een wastafel en eveneens airconditioning.

De badkamer is ruim opgezet en modern afgewerkt. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich de separate toiletruimte.

Aparte wasruimte met aansluiting voor wasmachine en opstelling c.v.-ketel.

Tuin
Zowel de voor- als achtertuin zijn zeer verzorgd aangelegd. Voortuin is voorzien van sierbestrating en volwassen bomen die zorgen voor de nodige privacy.

De achtertuin beschikt eveneens over sierbestrating en diverse volwassen beplantingen. Via een achterom kun je gemakkelijk met de fiets naar de straat. Twee bergingen met elektra waarvan één berging voorheen gebruikt is als werkruimte. De ruimte biedt diverse gebruiksmogelijkheden.

Bijzonderheden:
– Eind jaren 20 woning gelegen in de gewilde Schrijversbuurt in centrum Eindhoven;
– Goed onderhouden woning;
– Energielabel C;
– Dakleer en isolatie vernieuwd in 2022;
– Per direct beschikbaar;

Ligging:
De woning is gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven in de gewilde woonwijk Schrijversbuurt. U wandelt direct naar de diverse winkels, restaurants en cafe’s, maar ook naar het park waar u heerlijke wandelingen kunt maken.

Voor uw dagelijkse boodschappen liggen er diverse supermarkten in de omgeving. Heeft u kinderen? Diverse kinderdagverblijven liggen op loop- en fietsafstand alsook de basisschool.

Goede verbindingen naar de uitvalswegen zoals de ringweg Eindhoven en randweg. Gebruikt u liever het openbaar vervoer? Busstations liggen op loopafstand als ook het treinstation.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
Aangeboden9 okt. 2024
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1928
Soort dakPlat dak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte132 m2
Perceel198 m2
Inhoud468 m3

Indeling

Aantal kamers5 (4 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenAirconditioning

Specificaties

Prijs

€ 650.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1928

Perceeloppervlakte

198 m2

Woonoppervlakte

132 m2

Inhoud

468 m3

Aantal kamers

5 (4 slaapkamers)

Isolatie

Dakisolatie, Dubbelglas

Verwarming

CV ketel
Vloerverwarming gedeeltelijk
Gashaard

Ligging

In centrum
In woonwijk
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Helmerslaan 15
Eindhoven