Grootveld 31 Waalre € 839.000,- k.k.

Beschikbaar

Omschrijving

Welkom in deze charmante geschakelde semi-bungalow, gelegen aan de rand van woonwijk Ekenrooi in Aalst, in de gemeente Waalre. Gebouwd in 2002, een goede combinatie tussen een moderne levensstijl in een jonge en kindvriendelijke omgeving.

Met in totaal drie slaapkamers (1 op begane grond) en twee badkamers biedt deze woning ruimte en functionaliteit voor een grote doelgroep. Of je nu een jong gezin bent dat op zoek is naar ruimte om te groeien of een stel dat op zoek is naar rust en comfort, bij deze woning vind je de juiste balans.

In 2006 onderging deze woning een uitbreiding aan de voorzijde, waardoor extra ruimte en functionaliteit werden toegevoegd. De keuken en badkamer (begane grond) zijn volledig vernieuwd in 2023.

Indeling
Begane grond
Ruime ontvangsthal met opstelling meterkast en separate toiletruimte voorzien van hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal kom je in de royale living. De living is aan de voorzijde uitgebouwd waardoor een heerlijke leefruimte is ontstaan. Dankzij de aanwezigheid van schuifpuien aan zowel de voor- als achterzijde valt er veel natuurlijk licht binnen. In het hart van de woonkamer pronkt een gashaard die niet alleen warmte en gezelligheid brengt op koude dagen, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan de ruimte. De tussenruimte in de woonkamer naar de slaapvleugel is uitermate geschikt als werkplek, speelhoek of tweede zithoek.

De half-open keuken is vernieuwd in 2023 en heeft een hedendaagse strakke uitstraling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat met downdraft afzuiging, koelkast met vriesunit, combi oven/magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin.

De slaapvleugel is ruim opgezet met diverse ruimten. Riante hal met vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer en badkamer. Vanuit de slaapkamer is eveneens de achtertuin bereikbaar middels een schuifpui.

De badkamer is volledig vernieuwd in 2023 en voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en meubel met dubbele wastafel.

De woning heeft praktische ruimtes zoals een technische ruimte met opstelling c.v.-ketel en WTW-installatie. Separate wasruimte met aansluitingen voor was-apparatuur. De inpandige garage is opgesplitst in een geluidsdichte verwarmde (muziek)kamer. Het overige gedeelte is in gebruik als inpandige berging voor het stallen van fietsen e.d.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de tweede badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim opgezet en hebben extra bergruimte achter de knieschotten. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

De tweede badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

Tuin
Zowel de voor- als de achtertuin zijn verzorgd aangelegd. De voortuin heeft een oprit die geschikt is voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. waardoor er voldoende ruimte is om te parkeren op eigen terrein.

De achtertuin heeft een L-vorm en voorzien van diverse terrassen.

Bijzonderheden:
– Geschakelde woning gelegen aan de rand van woonwijk Ekenrooi met het bosgebied op loopafstand;
– Semi-bungalow door slaapkamer en badkamer op de begane grond;
– Volledig geïsoleerd;
– Energielabel A;
– Drie slaapkamers en twee badkamers;
– Schilderwerk buitenzijde in 2023;
– Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving en op loopafstand van de bossen. Basisschool op loop/fietsafstand, supermarkt en overige voorzieningen op fietsafstand;
– Ideaal gelegen t.o.v. bedrijven uit de regio zoals ASML, HTC en MMC. Uitvalswegen naar het nationale wegennet (A2 en A67) binnen enkele minuten bereikbaar. Het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar met fiets, auto of openbaar vervoer.

LIGGING:
De woning is gelegen in een rustige woonstraat nabij de uitvalswegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Een gewilde locatie gezien de afstand tot voorzieningen en het bos.

De dorpskern ligt op een paar minuten afstand en beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen en kinderopvang op loop- en fietsafstand (Basisschool St. Christoffel, OBS Ekenrooi etc.)

Sportaccommodaties zijn er ook voldoende. De woning ligt op loopafstand van de bossen.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij brasserie Hoom, restaurant Lugar, Stationskoffiehuis en Meester Keeman in Waalre-dorp of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 à 10 minuten bereikt u deze bedrijven.
Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 839.000,- k.k.
Aangeboden4 okt. 2024
StatusBeschikbaar
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2002
Soort dakLessenaardak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte187 m2
Perceel333 m2
Inhoud662 m3

Indeling

Aantal kamers4 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers2
VoorzieningenRolluiken, Buitenzonwering, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Glasvezel kabel

Specificaties

Prijs

€ 839.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

2002

Perceeloppervlakte

333 m2

Woonoppervlakte

187 m2

Inhoud

662 m3

Aantal kamers

4 (3 slaapkamers)

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

CV ketel
Warmte terugwininstallatie

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Grootveld 31
Waalre