Iman van den Boschlaan 38 Waalre € 615.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

De woning is gelegen in de kindvriendelijke en gewilde woonwijk Ekenrooi in Aalst vlakbij een bosrijke omgeving en de dorpskern van Aalst. Een goede ligging gezien de afstand tot voorzieningen en de groene woonomgeving.

Deze fijne, frisse twee-onder-een-kapwoning is gelegen in de gewilde woonwijk Ekenrooi en heeft energielabel A ! De woning ligt prachtig met aan de voorzijde een groen park. Dit uitzicht en deze vrijheid vindt u niet snel. Een groene omgeving waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook dicht bij de voorzieningen. De basisschool bevindt zich om de hoek en vanuit de woning wandelt u binnen een paar minuten de bossen in.

Door de aanbouw aan de achterzijde heeft deze woning een riante leefruimte op de begane grond. De zolderverdieping is volledig gemoderniseerd waardoor de woning beschikt over vier volwaardige slaapkamers. Gelegen op een goed perceel met een inpandige garage. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van auto’s op eigen terrein.

Indeling
Begane grond
Via de oprit en de overdekte entree kom je in de ontvangsthal. De hal geeft direct toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime zithoek met erker. Vanuit hier een prachtige vrije uitkijk over het aan de overzijde gelegen park.

De tussenruimte die de zithoek en de eetkamer verbindt biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Momenteel ingericht als speelhoek voor de kinderen maar ook uitermate geschikt voor een thuiswerk plek of study. Grenzend aan de open keuken met een uitgebreide installatie in L-vorm met separate koffiecorner. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.

De eetkamer geniet van veel natuurlijke lichtinval door de brede lichtstraat en grote raampartij aan de achterzijde. De ruimte is voorzien van een op maat vervaardigde kastenwand en geeft toegang tot de inpandige garage met bijkeuken. De bijkeuken is praktisch met aansluitingen voor was-apparatuur en opstelling c.v.-ketel. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

In de woonkamer bevindt zich het afgesloten portaal met toegang tot de 1e verdieping. Hier bevindt zich ook de hedendaags afgewerkte toiletruimte.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en middels afgesloten trapopgang de 2e verdieping. Twee slaapkamers zijn voorzien van een airconditioning en allen slaapkamers zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en meubel met wastafel.

2e verdieping
De gehele verdieping is gemoderniseerd en vergroot middels een dakkapel over de volle breedte. Uitermate geschikt als vierde slaapkamer. Ruime praktische bergruimte aanwezig.

Tuin
Zowel de voor- als de achtertuin zijn zeer verzorgd aangelegd. De voortuin is verzorgd met diverse plantenborders en hagen. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein waarvan 1 auto droog kan staan onder de carport.

De achtertuin is vernieuwd en er zijn diverse zitgelegenheden in de tuin gecreëerd waarvan 1 terras overdekt. Het handmatige bedienbare zonnescherm aan de achtergevel zorgt voor prettige schaduw. De tuin is voorzien van kunstgras en eveneens diverse plantenbordes met volwassen beplantingen. Achter in de tuin staat een praktische berging voor het bergen van bijvoorbeeld tuingereedschap.

Bijzonderheden:
– Ruime twee-onder-een-kapwoning met inpandige garage gelegen in de gewilde woonwijk Ekenrooi aan een groen park in een kindvriendelijke woonomgeving;
– Vanuit de woning wandelt u binnen enkele minuten naar het bos;
– De woning wordt goed onderhouden en bewoond;
– Energielabel A;
– Vloerverwarming op de begane grond met ondersteuning van radiatoren;
– Deels HR++ beglazing;
– Plat dak van aanbouw en garage vernieuwd (isolatie + dakleer);
– 12 zonnepanelen en 3 zonnecollectoren. Hybride c.v-ketel (2023);
– De achtertuin volledig nieuw aangelegd en overkapping gerealiseerd (2022);
– De basisschool en het winkelcentrum op loop-/fietsafstand. Sportvoorzieningen zoals de voetbalvelden en tennisvelden in de directe omgeving;
– Ideaal gelegen t.o.v. grote bedrijven uit de regio zoals ASML, HTC en MMC. Uitvalswegen naar het nationale wegennet (A2 en A67) binnen enkele minuten bereikbaar. Het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Ligging:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke en gewilde woonwijk Ekenrooi in Aalst vlakbij een bosrijke omgeving en de dorpskern van Aalst. Een goede ligging gezien de afstand tot voorzieningen en de groene woonomgeving.

De dorpskern van Aalst ligt op fietsafstand en beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen en kinderopvang op loopafstand (Kinderopvang Avontuur, Partou en Dondersteentjes, basisschool De Meent, De Drijfveer, Christoffelschool en Openbare etc.). Sportaccommodaties zijn er ook voldoende.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij brasserie Hoom, restaurant Lugar en Stationskoffiehuis in Aalst en De Oude Toren en Meester Keeman in Waalre dorp of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 à 10 minuten bereikt u deze bedrijven.
Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 615.000,- k.k.
Aangeboden16 aug. 2024
StatusVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1987
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte134 m2
Perceel270 m2
Inhoud549 m3

Indeling

Aantal kamers5 (4 slaapkamers)
Aantal badkamers1
VoorzieningenMechanische ventilatie, Rolluiken, Buitenzonwering, Airconditioning, Zonnecollectoren, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Specificaties

Prijs

€ 615.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1987

Perceeloppervlakte

270 m2

Woonoppervlakte

134 m2

Inhoud

549 m3

Aantal kamers

5 (4 slaapkamers)

Isolatie

Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas

Verwarming

CV ketel
Vloerverwarming gedeeltelijk

Ligging

Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Iman van den Boschlaan 38
Waalre