Hoogstraat 312B Eindhoven € 575.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Maak kennis met deze karaktervolle eind jaren ’20 woning, gelegen net buiten de ring van Eindhoven. Deze verrassend ruime woning is gemoderniseerd, waarbij karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven zoals de authentieke terrazzovloer, glas-in-loodramen en oorspronkelijke en-suite.

De woning biedt diverse gebruiksmogelijkheden door de indeling. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om extra kamers te creëren. Dit maakt het huis niet alleen geschikt voor gezinnen, maar ook voor mensen die behoefte hebben aan extra ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor / beroep aan huis.

Op loopafstand vindt u het gezellige winkelcentrum Frans Leharplein, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en meer. De ligging is ideaal: rustig en doch dichtbij het bruisende stadsleven van Eindhoven.

Indeling
Begane grond

De ontvangsthal is ruim en biedt toegang tot verschillende vertrekken. De hal is voorzien van de originele terrazzovloer, opstelling meterkast en separate toiletruimte onder de trap.

Aan de voorzijde bevindt zich de voorkamer, die oorspronkelijk als werkruimte is gebruikt. Deze kamer is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming. De kamer wordt gescheiden van de zitkamer middels de oorspronkelijke en-suite met inbouwkasten. De en-suite deuren naar de woonkamer zijn afgesloten door een tussenwand, die zonder veel moeite te verwijderen is, waardoor u de mogelijkheid heeft om de ruimtes weer met elkaar te verbinden.

De moderne keuken is volledig vernieuwd en voorzien van hedendaagse gemakken. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en vaatwasser. Direct aan de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken, die naast opbergruimte ook is uitgerust met een douche en directe toegang tot de achtertuin. Tevens een separate toiletruimte.

1e verdieping
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, een pantry, een badkamer en een separate toiletruimte. De pantry op deze verdieping biedt een handige doorgang naar het riante dakterras, een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje.

De badkamer is voorzien van een wastafel en douche.

2e verdieping
De tweede verdieping is volledig gerenoveerd en beschikt over drie dakkapellen, die zorgen voor een ruime en lichte verdieping. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden om extra kamers te creëren.

Tuin
De achtertuin loopt in een L-vorm om de woning heen. Aan de achterzijde is een overdekt terras gerealiseerd. Toegang tot het achterpad middels een poort en de externe berging.

Bijzonderheden:
– Karakteristieke eind jaren ‘20 tussenwoning gelegen in Eindhoven;
– Muur- en dakisolatie aangebracht in 2023;
– Vloerisolatie aangebracht in 2023 met uitzondering van de terrazzovloeren. De tegelvloer aan de voorzijde is voorzien van vloerverwarming;
– Meterkast en bedrading vervangen in 2007;
– Keukenopstelling begane grond geïnstalleerd in 2023;
– De woning is deels voorzien van HR++ beglazing met uitzondering van de glas-in-loodramen, voorzijde begane grond en eerste verdieping;
– De woning is gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, centrum van Eindhoven, ASML en High Tech Campus. Het Franz Leharplein met ruime winkelvoorzieningen ligt op loopafstand.

Ligging:
De woning is gelegen buiten de ring van Eindhoven. Op loopafstand van de supermarkt en zowel scholen als kinderopvang binnen handbereik. Het bekende Franz Leharplein ligt op loopafstand met ruime winkelvoorzieningen.

Ideaal, via de rondweg bent u binnen enkele minuten op het nationale en internationale wegennet.
Het centrum van Eindhoven bevindt zich op enkele fietsminuten afstand. waarbij u alle gewenste voorzieningen aantreft.

De woning is gunstig gelegen t.o.v. van het (inter)nationale wegennet. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de snelweg A2.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij B.V. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 575.000,- k.k.
Aangeboden16 aug. 2024
StatusVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar1928
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte147 m2
Perceel145 m2
Inhoud520 m3

Indeling

Aantal kamers5 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers2
VoorzieningenRolluiken

Specificaties

Prijs

€ 575.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

1928

Perceeloppervlakte

145 m2

Woonoppervlakte

147 m2

Inhoud

520 m3

Aantal kamers

5 (3 slaapkamers)

Isolatie

Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Grotendeels dubbelglas

Verwarming

CV ketel
Vloerverwarming gedeeltelijk

Ligging

In woonwijk
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Hoogstraat 312B
Eindhoven