Hooghbeemd 33 Waalre € 530.000,- k.k.

Verkocht
Foto's

Omschrijving

Wonen aan het water, in het groen en in directe omgeving van gewenste voorzieningen? Deze woning heeft het allemaal: sfeervolle waterwoning met heerlijke veranda, 5 slaapkamers, 2 badkamers en hedendaagse afwerking.

Verder zoeken hoeft niet meer! Gelegen op een werkelijke toplocatie in de gewilde woonwijk Hoogh Waalre. Een zeer kindvriendelijke en jonge woonomgeving en op 5 minuten afstand van ASML en HTC.

Aan deze waterwoning hoeft u niks te doen. Koffers uitpakken en wonen maar….De woning ligt aan het water met een brede wandelboulevard. Een plek welke rust en ruimte uitstraalt!

Kort gezegd: een complete gezinswoning, instap klaar en gelegen op loopafstand van de dorpskern! Benieuwd naar deze prachtige woning? Kom de woning tijdens een bezichtiging ervaren.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met garderobe en opstelling meterkast. De hal is voorzien van een PVC vloer.

Afzonderlijke toiletruimte volledig betegeld met wandcloset en fontein.

Woonkamer:
Ruim opgezette woonkamer met een PVC vloer. Dubbele openslaande deuren naar de achtertuin en open inbouwkast. Vaste trapopgang naar de 1e verdieping en praktische trapkast aanwezig t.b.v. provisie.

Keuken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een lengteopstelling en een kastenwand. Hedendaagse keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplateau (4-pits + wokpit), afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, heteluchtoven, magnetron en spoelbak met Quooker kraan.

De openslaande deuren geven toegang tot de heerlijke veranda aan de voorzijde waarbij u onder het genot van een kopje koffie fijn wegkijkt over het water!

Tuin:
Diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten. Vlonderterras direct aan de achtergevel.

De achtertuin is voorzien van bestrating, gazon en diverse plantenbakken. De tuin is volledig omheind en achter in de tuin staat een houten berging met vliering en voorzien van elektra.

De voorzijde van de woning heeft een heerlijke overdekte veranda. Als u in de ochtend hier uw kopje koffie drinkt uitkijkende over het water dan geeft het direct een vakantiegevoel; en dat iedere dag…..

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Middels vaste trap kunt u naar de 2e verdieping. Ouderslaapkamer aan de voorzijde met dubbele openslaande deuren naar overdekt balkon. Twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met ingebouwde garderobekast. De gehele verdieping is voorzien van een PVC vloer.

Badkamer I:
Badkamer volledig betegeld met ligbad, inloopdouche en wandcloset. Dubbele wastafel met kastenmeubel.

2e verdieping:
Volwaardige verdieping met 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een riante dakkapel en inbouwkasten onder de knieschotten. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een schuifkastenwand en inbouwkasten. Beide kamers hebben een PVC vloer.

Separate wasruimte met aansluitingen voor was-apparatuur, opstelling c.v.-combiketel en mechanische ventilatie.

Badkamer II:
Volledig betegeld badkamer met inloopdouche, wandcloset en wastafel met meubel.

Bijzonderheden:
– Waterwoning gelegen op een toplocatie in de gewilde woonwijk Hoogh Waalre;
– Jonge woning gebouwd in 2012 welke volledig voldoet aan de huidige wooneisen. De woning is afgewerkt met hedendaagse materialen en beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers;
– Volledig optimaal geisoleerde woning; vloerverwarming als hoofdverwarming (alle woonlagen met afzonderlijke thermostaat); energielabel A;
– Bijzondere architectuur met overdekte veranda en balkon; onderhoudsarme gevelbekleding; allen ramen voorzien van horren;
– Zeer centraal gelegen t.o.v. van de dorpskern van Waalre Dorp en grote bedrijven uit de regio zoals ASML, MMC en HTC. U bevindt zich in het centrum van de Brainportregio.

Ligging:
De woning is gelegen in de gewilde wijk Waalre Noord bij het ‘Gat van Waalre’. Zeer centraal gelegen t.o.v. de dorpskern van Waalre dorp, het wegennet en het centrum van Eindhoven. Binnen enkele minuten bent u waar u wilt zijn.

De dorpskern van Waalre beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals, een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d.

Heeft u kinderen? Dan liggen diverse basisscholen op fietsafstand (De Meent, De Wilderen) en sportaccommodaties zijn er ook voldoende. De woning ligt aan het ‘Gat van Waalre’ met een sfeervolle wandelboulevard, deze gaat over in de bossen.

Voor een lekker hapje eten kunt u terecht bij Meester Keeman, brasserie Hoom, restaurant Lugar, Oude Toren of het sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve.

De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 minuten bereikt u deze bedrijven.

Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 a 10 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopprocedure:
Voor informatie over deze woning kunt u contact opnemen met Irene van Aken Makelaardij via 040 – 845 62 48 of Irene@vanakenmakelaardij.nl. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een koopovereenkomst getekend. In tegenstelling tot de situatie vóór 1 september 2003 is de koop van een woning (door een consument) pas gesloten als de koopovereenkomst door koper en verkoper is ondertekend. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Dit is door meerdere gerechtshoven bevestigd; indien een koopovereenkomst ten aanzien van een woning niet schriftelijk wordt vastgelegd conform artikel 7:2 BW, is de sanctie nietig.

Meetinstructie:
De woning is zorgvuldig professioneel ingemeten. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aansprakelijkheid:
De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de informatie zijn wij in belangrijke mate afhankelijk van derden en aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid. De opgegeven maten zijn circa-maten. De verstrekte informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs€ 530.000,- k.k.
Aangeboden11 Apr 2019
StatusVerkocht
AanvaardingIn overleg

Bouw

Soort woonhuisWoonhuis
Soort bouwBestaande bouw
Bouwjaar2012
Soort dakZadeldak

Gebruiksoppervlakten

Woonoppervlakte158 m2
Perceel185 m2
Inhoud547 m3

Indeling

Aantal kamers6 (5 slaapkamers)
Aantal badkamers2
VoorzieningenMechanische ventilatie, TV kabel, Glasvezel kabel

Specificaties

Prijs

€ 530.000,- k.k.

Soort woning

Eengezinswoning

Type woning

Woonhuis

Bouwjaar

2012

Perceeloppervlakte

185 m2

Woonoppervlakte

158 m2

Inhoud

547 m3

Aantal kamers

6 (5 slaapkamers)

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

CV ketel
Vloerverwarming geheel

Ligging

Aan water
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Bezichtiging plannen

Bezichtiging voor Hooghbeemd 33
Waalre